Om meg

Oslo
Denne blogg er ikke aktiv. Besøk mitt nye nettsted, techstiler.no, for nyere arbeider! Her viser jeg fram mine produkter, prosesser, ideer og inspirasjon, og endel fra min Master i Formgiving, kunst og håndverk 2009/2010. Er det noe du lurer på, kontakt meg gjerne på barekari@gmail.com

torsdag 7. januar 2010

Lapp 9 termokrom farge:


Nå har jeg mottatt fargen fra Zidjelings. Den er billigere enn Chromazone sin farge, da den kan bestilles i mye mindre kvantum. Den store sorte boksen er bindemiddelet. Alle fargene her endres ved rundt 30 grader. På denne biten har jeg prøvd med Magenta, for å sammenligne med Chromazone sin Magenta. Blandingsforhold: 1 del farge, 5 deler bindemiddel.
Jeg prøvde med å trykke på kun deler av blomsten.
Kan man få mere nyanser i fargen ved å sy sikksakk? Leder det strøm godt nok, når tråden blir såpass lang og tett? Sydd på maskin med rosa overtråd og sølv undertråd.
Det ser ut til at det blir varmt.
Enda litt varmere


Fargen kommer tilbake når jeg tar bort strømkilden
Konklusjon:


Det blir ikke mer fargenyanse når man syr i sikksakk. Det leder strøm godt, men noen plasser blir det ikke varmt, altså litt tilfeldig, noe jeg både liker og ikke liker. Liker ved at det alltid er noe spennede ved det uforutsigbare, liker ikke fordi jeg vil få det til! Fargen til Zidjelings fungerer foreløpig veldig bra, den sklir ikke ut ved sjablongtrykk. Eneste ulempen er at den lukter ganske mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar