Om meg

Oslo
Denne blogg er ikke aktiv. Besøk mitt nye nettsted, techstiler.no, for nyere arbeider! Her viser jeg fram mine produkter, prosesser, ideer og inspirasjon, og endel fra min Master i Formgiving, kunst og håndverk 2009/2010. Er det noe du lurer på, kontakt meg gjerne på barekari@gmail.com

onsdag 19. mai 2010

smykke med termokrom farge

Smykket er en slags boa som henger på skulderen. Satt sammen av mange blomster klippet ut av et grønnblomstrete retrotekstil. På den ene blomsten er det trykt med grønn termokrom farge. Strømledende tråd er sydd som undertråd på baksiden. Rettsøm maskin, stinglengde 2 fungerer bra, både estetisk og i forhold til å lede strøm godt. På baksiden er det festet fast en batteriboks til 2x1,5V batterier. Når batteriene settes i boksen, blir det strøm til tråden, som så blir varm og den termokrome fargen endrer seg. En bryter med tidsbegrensning hadde vært å foretrukket, men hadde dårlig tid.

Nærbilde: strøm på i ca. 10 sekunder. Den termokrome fargen forsvinner langs tråden.Nærbilde av samme, etter at strømmen har blitt fjernet. Fargen har kommet tilbake.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar